Campus VT8

DESCARREGA’T TOTA LA INFORMACIÓ:

· Dossier informatiu

· Full informatiu


Benvolgudes famílies,

Estic molt feliç d’anunciar-vos que un cop més, i ja per setena vegada, el Campus VT8 segueix endavant. Continuo amb la il·lusió intacta del primer dia, aquella il·lusió que em va fer iniciar aquest projecte al costat de grans amics i grans professionals. Alguns ja no hi són, altres segueixen formant part de #LaFamiliaVT8, però el més important és que l’esperit i la màgia del Campus segueixen igual de vius que a la primera edició.

Aquest any, la nostra directora serà Maria Cadens, una gran professional del món de l’Handbol. Jugadora, entrenadora titulada, llicenciada en Ciències de l’activitat física i l’esport, i treballant en la seva tesi doctoral, agafarà les regnes del campus, ja que, malauradament i per motius laborals, el que ha estat el capità d’aquest vaixell durant els primers 6 anys no pot seguir realitzant un treball de la qualitat que els nostres jugadors i famílies mereixen.

Marc García ha treballat incansablement per a tots vosaltres, perquè els vostres fills tinguessin sempre una experiència inoblidable i perquè la meva feina al Campus fos la de gaudir i poder centrar-me en els entrenaments i que els nostres jugadors tinguessin el servei i l’atenció que es mereixen. I puc dir, sense dubtar ni un segon, que ho ha aconseguit. MOLTES GRÀCIES PER TOT, MARC.

Aprofito per comentar-vos, amb la intenció de donar un servei encara més personalitzat i de més qualitat, que aquest any hem reduït capacitat i tancarem inscripcions en 150 jugadors, 64 menys que l’any passat i 100 menys que fa dues edicions, així que us animo a fer la vostra inscripció com més aviat millor perquè no us quedeu sense plaça.

Una forta abraçada a tots. Us espero al CampusVT8, on tornarem a viure una experiència inoblidable i seguirem creixent com la gran família que som, #LaFamiliaVT8

Víctor Tomàs.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

E-mail: info@campusvt8.com