Campus VT8

superior_Cat

Estimades famílies

Un any més, tinc la immensa alegria d’anunciar-vos, que el projecte VT8 que va començar fa ja 6 anys, segueix cap a davant!

Tot l’equip de MasterSports, juntament amb el staff tècnic de la Tecnificació d’Handbol VT8, estem desitjant que arribi aquesta nova edició amb la finalitat de seguir avançant cap a l’excel·lència. Tenim algunes petites sorpreses que creiem que faran que la #FamiliaVT8 segueixi sent referència al nostre país al món de l’Handbol.,
Molts ja em coneixeu personalment d’edicions anteriors, i sabeu que la meva implicació en aquest projecte és màxima. Per a les famílies que encara tinguin algun dubte de si la meva presència durant els dies de tecnificació és esporàdica, dir-vos que com cada any, la meva presència en la Tecnificació d’handbol VT8 serà de 24h al dia els set dies que duraran els entrenaments, partits i resta d’activitats de la tecnificació.

També dir-vos, que l’any passat vam arribar al nostre tope d’inscripcions, 250. Una de les coses més especials d’aquests dies de convivència, és precisament això, compartir amb els nostres jugadors molt més que només entrenaments i partits d’handbol. #LaFamiliaVT8 sempre intenta ensenyar tots els conceptes tècnic-tàctics perquè els nens aprenguin d’un gran staff liderat per Marc García, però també ensenyem valors tan importants com el respecte, la humilitat, l’esforç etc. Per tant, les places creixeran més i es mantindran en 250.

Dit això, espero trobar-me de nou amb molts de vosaltres amb els quals em vaig enviant missatges durant l’any, i evidentment, tinc moltes ganes de trobar-me amb nous nois i noies amb ganes d’aprendre handbol, però sobretot, amb ganes immenses de PASSAR UNA SETMANA INOBLIDABLE!

UNA FORTA ABRAÇADA A TOTS!
Victor Tomàs

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

T. 609 257 095 | www.victortomas.com
E-mail: tecnificacionvt8@mastersports.es